Surprise Me!
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 2023 TE EYALET SİSTEMİNE GEÇEBİLİRİZ DEDİ
2017-04-14
23
Dailymotion
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
Related Videos
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tüm güzelliği ile Maraş bugüne dek halktan uzak tutulmuş. Burası gerçek sahiplerine kavuşacağı günü bekliyor. Anavatan olarak KKTC'nin her adımında yanlarında olacağız' dedi.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yarın Rusya lideri Putin ile telefon görüşmesi yapacağız. Ukraynada barışa giden yolu açmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Keşmir sorununun diyalog yoluyla çözülmesini destekliyoruz' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan ile paylaştığımız savunma sanayii ürünlerimizin başarısına tüm dünya şahit oldu" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan ile paylaştığımız savunma sanayii ürünlerimizin başarısına tüm dünya şahit oldu" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin Avrupa için anahtar ülke olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “2018 ihracatını 168 milyar dolarla kapatmıştık Hedef büyüttük. Bu yıl Mayıs ayı itibariyle ihracatımız 171,4 milyar dolara çıkmış durumda” dedi.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yarın resmi gazetede yayınlanacak. Sanayi sicil belgesine yapılan döviz satımlarına muafiyet getiriyoruz. Artık ihracatçılarımız döviz alırken binde 1'lik kambiyo vergisi ödemeyecek” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bedelli askerlik gündemimizde var' dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATATÜRK'e ayyaş dedi
Buy Now on CodeCanyon